Viscoderm Hydrobooster

Viscoderm Hydrobooster är en estetisk behandling som används för att förbättra hudens kvalitet och utseende. Det är en form av injicerbar hudföryngring som använder hyaluronsyra, en naturlig substans som finns i kroppen, för att återfukta och revitalisera huden. Behandlingen är särskilt effektiv för att minska fina linjer och rynkor samt för att förbättra hudens elasticitet och struktur.

Nyckelaspekter av Viscoderm Hydrobooster:

Hyaluronsyra: Viscoderm Hydrobooster innehåller en högkoncentrerad form av hyaluronsyra, vilket är känt för dess förmåga att binda vatten och återfukta huden.

Föryngring och återfuktning: Genom att återställa hudens naturliga hyaluronsyranivåer hjälper behandlingen till att förbättra hudens övergripande textur och utseende, vilket ger ett mer ungdomligt och friskt utseende.

Minskning av fina linjer och rynkor: Behandlingen är effektiv för att reducera synligheten av fina linjer och rynkor, särskilt runt munnen, ögonen och på halsen.

Förbättrad hudelasticitet: Genom att stimulera hudens egen kollagenproduktion kan Viscoderm Hydrobooster bidra till förbättrad elasticitet och fasthet i huden.

Anpassningsbar: Behandlingen kan skräddarsys efter individuella behov och önskemål, vilket gör den lämplig för en bred målgrupp.

Långvariga resultat: Även om resultaten kan variera, ger Viscoderm Hydrobooster ofta långvariga effekter, vilket gör den till en populär behandling för de som söker hållbara förbättringar i hudens kvalitet.

 

Atelier M
Birger Jarlsgatan 37 A,
111 45 Stockholm
070-813 19 96
marika.erlandsson@atelierm.se

Atelier M
Birger Jarlsgatan 37 A
0708131996
marika.erlandsson@atelierm.se